Nieuws en Agenda

Nieuws en Agenda

Agenda

Beste volleybalvrienden en -vriendinnen,


ESRO’80 bestaat 40 jaar en dat vieren we op zaterdag 9 mei

Woensdag 8 januari 2020 was een bijzondere dag. Op die datum, maar dan 40 jaar geleden, vond de oprichting van onze volleybalvereniging plaats. Een gebeurtenis die wij niet zo maar voorbij laten gaan. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar wat we precies gaan doen blijft nog even geheim. Wat niet langer geheim is, is de datum waarop we stil staan bij dit heugelijke feit. Dus zeg al je afspraken en reserveer alvast zaterdag 9 mei in je agenda, zodat ook jij erbij kunt zijn.


Nieuwjaarsreceptie

Het lijkt al weer even geleden, maar we kunnen terugkijken op een geslaagde nieuwjaarsreceptie. Veel leden en een enkel oud-lid waren aanwezig om na eerst een onderling toernooi gespeeld te hebben met elkaar het ‘blikje’ te heffen op het nieuwe jaar en een oliebol of andere versnapering te eten. Daarmee is een mooie traditie ‘geboren’ die we er zeker in gaan houden.


BBVF-competitie

Inmiddels heeft in zowel de damescompetitie als ook in de herencompetitie de ‘waterscheiding’ plaatsgevonden. De dames van D2 strijden in de eerste klasse om het kampioenschap en zijn goed uit de startblokken gekomen met een mooie eerste 3-0 overwinning. Ook de dames van D1 hebben hun eerste wedstrijd in de tweede klasse glansrijk gewonnen. Helaas kan dat van de heren van H1 niet gezegd worden; alle vier de tot nu toe gespeelde wedstrijden werden met 0-3 verloren. Wellicht dat de toch wel regelmatig wisselende samenstelling daar debet aan is. De heren van H2 hebben intussen in de derde klasse de maximale score binnengehaald door de vier tot nu toe gespeelde te winnen. In dezelfde klasse komen ook onze heren van H3 uit. En hoewel zij onderaan staan, hebben ze al wel 2 wedstrijdpunten binnen; slechts 1 minder dan het team dat net boven hen staat.


Met sportieve groet,

Erwin Maathuis

Novaya Consultants

Interim management en advies

Studiebegeleidingspraktijk Margot Venema 

Bijlessen, Examentraining, Huiswerk- en Projectbegeleiding

BBVF competitie 

Wedstrijden van de dames en heren competitie zijn terug te vinden op de site van de BBVF

 

Training en Nieuwjaarsborrel in Engelen

Donderdag 7 januari 2021

 

Slotavond Trainingen Engelen

Donderdag 22 juli 2021

 

 

OVER ESRO '80

 

ESRO '80 is een volleybal vereniging waar gezelligheid bovenaan staat.

ESRO '80 speelt al jaren fanatiek mee in de Bossche Bedrijfs Volleybal Federatie (BBVF).

 

 

GALLERY

CONTACT

 

T.  06 - 164 50 211

E.  secretariaat@esro80.nl

W. www.esro80.nl