Nieuws en Agenda

Agenda

Beste volleybalvrienden en -vriendinnen,


Van de bestuurstafel


Het bestuur kijkt terug op een geslaagde ALV. Was de ALV van vorig jaar vanwege corona nog digitaal, dit jaar was de ALV gelukkig weer ‘normaal’. Op donderdag 23 september waren naast het voltallige bestuur nog 14 leden aanwezig in de foyer. Uit de financiële cijfers blijkt dat wij een gezonde vereniging zijn met een behoorlijke financiële reserve. Vanuit de leden werd dan ook terecht de vraag gesteld welke minimale reserve het bestuur wenselijk acht en wat het bestuur gaat doen om de reserve terug te brengen. Ten aanzien van de minimaal gewenste reserve is het bestuur van mening dat de reserve voldoende moet zijn om zeker één jaar zaalhuur te kunnen dekken, maar het hoeft ook niet (veel) meer te zijn. Dat is nu wel het geval en daarom werd tijdens de ALV besloten om het budget voor het 40-jarig jubileumfeest te verdubbelen. Daarnaast heeft het bestuur toegezegd na te gaan denken over welke maatregelen (nog) meer mogelijk zijn om op een verantwoorde wijze in te teren op de huidige reserve.

  

De ‘derde’ helft voorlopig bij de tennisvereniging

Helaas hebben we kort na ALV bericht gekregen van de gemeente dat het gebruik van de foyer voor de ALV een uitzondering was. Maar onze contactpersoon bij de gemeente heeft aangegeven zich in te zullen spannen om op termijn toch toestemming te verkrijgen. Tot die tijd kunnen we de foyer niet gebruiken voor de zo belangrijke ‘derde’ helft.

 

Maar gelukkig heeft de tennisvereniging laten weten dat wij voor de ‘derde’ helft van harte welkom zijn. Daar is echter wel een voorwaarde aan verbonden; het kan alleen als er bardienst wordt ‘gedraaid’ door de leden van de tennisvereniging. We zullen wel zien hoe het gaat lopen.

 

 

BBVF-competitie

Kort voor aanvang van de competitie kreeg het team van heren 1 het verzoek van het BBVF-bestuur om in poule A uit te komen in de plaats van het het team van Servo H2. Hier is positief op gereageerd en inmiddels heeft H1 zijn eerste wedstrijd in poule A gespeeld. En hoewel die met 0-3 verloren werd, kijken de heren met plezier terug op deze wedstrijd en naar hun debut in poule A. In poule B heeft ook het team van heren 2 zijn eerste wedstrijd mogen spelen en helaas verloren met 0-3. Komende maandag mogen beide herenteams aan de bak voor hun volgende wedstrijd.

 

Onze beide damesteams zijn ook aan hun competitie begonnen. Dames 1 heeft inmiddels al twee wedstrijden gespeeld, waarvan de eerste gewonnen werd (2-1) en de tweede met dezelfde cijfers verloren werd (1-2). De eerste wedstrijd van dames 2 ging helaas verloren (1-2), maar ook zij komen morgen (maandag 4 oktober) weer in het veld en kunnen zich dan revancheren.

 

Met sportieve groet,

Erwin Maathuis.

Novaya Consultants

Interim management en advies

Studiebegeleidingspraktijk Margot Venema 

Bijlessen, Examentraining, Huiswerk- en Projectbegeleiding

BBVF competitie 

Wedstrijden van de dames en heren competitie zijn terug te vinden op de site van de BBVF

 

Training en Nieuwjaarsborrel in Engelen

Donderdag 6 januari 2022

 

Slotavond Trainingen Engelen

Donderdag 21 juli 2022