Home Nieuws Nieuwsbrieven Nieuwsbrief 133
Nieuwsbrief 133 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
zaterdag, 09 september 2017 13:00

Beste volleybalvrienden en –vriendinnen,

Zo, de kop is eraf. De eerste trainingen zijn geweest en zowel de Dames als Heren 2 hebben hun eerste wedstrijd in de BBVF-competitie gespeeld. Heren 2 kwam goed uit de startblokken met een klinkende 3-0 overwinning. De dames kenden een minder fortuinlijke start en verloren hun wedstrijd met 0-3. Nu maar eens zien wat Heren 1 in hun eerste wedstrijd doen.

Zowel bij de heren en de dames wordt in de BBVF-competitie gestart met twee poules. Bij de heren volgt na een halve competitie een promotie/degradatiemoment (eind november) en wordt vervolgens in twee poules een volledige competitie gespeeld. Bij de dames is er ook een promotie/degradatiemoment (rond Kerst), maar pas na eerst een volledige competitie gespeeld te hebben. Na de herindeling wordt ook dan nog een volledige competitie gespeeld.

Vlak voor de zomer werden wij door Gerard en Willemien geïnformeerd dat na de zomer het bargedeelte van het sportcafé gesloten zou worden, maar dat er in een publiek toegankelijk deel van het café een drankenautomaat geplaatst zou worden. Als bestuur hebben gemeend eerst de veranderingen aan te zien. Inmiddels is duidelijk geworden dat er geen publiek toegankelijk deel komt en dat wij op de gang moeten gaan zitten voor de “3e helft”. Dit is voor het bestuur niet aanvaardbaar en inmiddels hebben we contact gelegd met de tennisvereniging en gevraagd of wij op structurele basis voor onze “3e helft” mogen uitwijken naar hun paviljoen. Zodra we hier duidelijkheid over hebben laten we dat direct weten.

Een andere verandering is dat de Engelerhout voortaan met een code te openen is. Iedere vereniging heeft zijn unieke code gekregen waarmee in een bepaald tijdsbestek (voor ons de donderdagavond van 19.45 – 22.00 uur) de zaal te openen is. De code is inmiddels via een apart bericht aan de leden die trainen in de Engelerhout meegedeeld. Gelieve hier voorzichtig mee om te gaan en niet zo maar te laten ‘slingeren’.

Met sportieve groet,

Erwin Maathuis

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Agenda deze maand

24-06-18 : Inge jarig
03-07-18 : Ton jarig