Home Nieuws Nieuwsbrieven Nieuwsbrief 132
Nieuwsbrief 132 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
zondag, 02 juli 2017 20:21

Beste volleybalvrienden en –vriendinnen,

Met de vakantie voor de deur is dit alweer de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. We kunnen als vereniging terugkijken op een seizoen met wat ‘ups’ en ‘downs’. Sportief gezien liep het bij Heren 1 niet helemaal van een leien dakje, met een tussentijdse degradatie naar de derde klasse waar ze in Heren 2 een geduchte tegenstander vonden. Heren 2 speelde een gedegen competitie, al was het soms een gepuzzel om voldoende heren in het veld te brengen. Ons damesteam wist de eerste seizoenshelft goed door te komen en mocht in de tweede seizoenshelft met de beste zes teams strijden om het kampioenschap. Uiteindelijk wisten ze knap beslag te leggen op de derde plaats.

Helaas heeft een aantal leden, zowel bij de heren als bij de dames, aangegeven na dit seizoen te (moeten) stoppen met volleyballen en hebben hun lidmaatschap opgezegd. Gelukkig konden we halverwege het seizoen ook enkele nieuwe leden begroeten en konden diverse leden die door blessures even moesten stoppen de training weer (voorzichtig) oppakken.

Na lang wikken en wegen kwam eind april Wil met de mededeling dat hij na dit seizoen zou stoppen als trainer. Gelukkig hebben we in Jan snel een opvolger kunnen vinden, zodat we ook in het nieuwe seizoen als één van de weinige verenigingen die in de BBVF uitkomen een trainer hebben.

Dat we een ‘levende’ vereniging zijn, bleek wel tijdens de eindeseizoens-BBQ eind juni. De foto’s en het filmpje op facebook spreken voor zich en iedereen die er was heeft zich uitstekend vermaakt. Dank aan Mattanja en Marsha voor het organiseren en aan Kees en Lea voor het beschikbaar stellen van hun tuin.

Nog twee trainingen (in de Engelerhout) en dan zit het seizoen 2016 - 2017 er echt op. In de Meander is de laatste training al geweest, maar de heren zijn natuurlijk van harte welkom op de trainingen (of alleen de derde helft) in de Engelerhout.

Na een welverdiende vakantie beginnen de eerste trainingen van het seizoen 2017 - 2018 in zowel de Engelerhout als de Meander op donderdag 31 augustus 2017. Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de laatste trainingen en anders bij de start van het nieuwe seizoen.

Met sportieve groet,

Erwin Maathuis

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Agenda deze maand

24-06-18 : Inge jarig
03-07-18 : Ton jarig