Home Nieuws Nieuwsbrieven Nieuwsbrief 111
Nieuwsbrief 111 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Erwin Maathuis   
zondag, 01 februari 2015 12:55

Beste volleybalvrienden en –vriendinnen,


BBVF-competitie

Voor de meeste van onze teams verloopt de BBVF-competitie voorspoedig en is er volop uitzicht op een hoge klassering. De dames zijn na de herindeling van hun competitie in de bovenste helft terecht gekomen en hebben zich inmiddels succesvol gemengd in de strijd om het kampioenschap. Dat het een spannende strijd wordt is wel duidelijk, de bovenste drie teams staan op 1 punt van elkaar! Ook heren 1 is in hun competitie in een spannende strijd verwikkeld, waarbij alle teams goed aan elkaar gewaagd zijn. Heren 2 heeft nog wat moeite om hun draai te vinden in hun competitie. Heren 3 heeft dat echter niet en staat op een goede tweede plaats.

Al met al ziet het er goed uit voor onze vereniging. Regelmatig kleurt het Sportiom ESRO-Rood en het is goed om te zien dat onze teams, als daar de gelegenheid voor is, elkaar aanmoedigen om het beste spel te geven.


Gezamenlijke training/Onderling toernooi op donderdag 19 februari 2015

Op donderdag 19 februari ’15 is i.v.m. de schoolvakantie de Meander gesloten. Daarom wordt die avond een gezamenlijke training/onderling toernooi georganiseerd in de Engelerhout.


Afscheid van Gerard en Willemien op donderdag 19 februari 2015

Op de laatste trainingsavond vorig jaar verrasten Gerard en Willemien ons met de mededeling dat zou per direct zouden stoppen met het beheer en uitbaten van de Engelerhout. We hebben toen toegezegd dat er nog een moment komt om op een ‘goede’ wijze van elkaar afscheid te nemen. In overleg met Gerard en Willemien zal dat zijn op donderdag 19 februari a.s., na afloop van de gezamenlijke training.


Zwerfafvaldag 28 maart 2015

Na het succes van voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer door de gemeente de zwerfafvaldag georganiseerd. Door samen met anderen een ochtend de handen uit de mouw te steken, geef je de Evenementencommissie meer financiële armslag. Om mee te mogen doen, moet een vereniging minimaal 10 (en maximaal 30) mensen op de been brengen. In andere jaren was dit voor ons geen probleem en ik hoop dat het ook nu geen probleem wordt om met voldoende mensen mee te doen. Dus als je tijd (en zin) hebt, geef je dan op bij Margot. Wacht niet te lang, want uiterlijk 1 maart 2015 moeten wij ons aangemeld hebben.

PS. Voor info over tijd etc. zie het eerdere bericht van Margot.


ESRO’80-jubileum op 31 mei 2015

Dit jaar bestaat onze vereniging 35 jaar en dat willen we niet zo maar voorbij laten gaan. De evenementencommissie heeft de handschoen opgepakt om er iets speciaals van te maken. Wat het gaat worden is voor mij (en de andere bestuursleden) nog een grote verrassing, maar inmiddels is wel duidelijk om welke datum het gaat: zondag 31 mei. Leg die dag dus vast in je agenda. Denk er om het in je eigen agenda te doen, want het wordt een activiteit/feest/…(?) zonder partners en kinderen.


Sportieve groet,

Erwin Maathuis

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Agenda deze maand

24-06-18 : Inge jarig
03-07-18 : Ton jarig