Home Nieuws Nieuwsbrieven Nieuwsbrief 104
Nieuwsbrief 104 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Erwin Maathuis   
dinsdag, 01 april 2014 21:36

Beste volleybalvrienden en –vriendinnen,

 

BBVF-competitie

In de afgelopen maand mochten onze dames twee keer aantreden en beide keren werd overtuigend met 3-0 gewonnen. Met nog één wedstrijd te spelen (7 april) zijn zij daardoor onbereikbaar geworden voor de andere teams uit de onderste helft van de competitie. Heren 2 mocht drie keer de degens met hun tegenstanders kruisen. De eerste twee wedstrijden werden met 2-1 gewonnen, de laatste wedstrijd ging echter met 0-3 verloren. Hierdoor zijn onze heren op de onderste plaats geëindigd in hun competitie. Ook heren 1 kwamen in maart drie keer uit en alle drie de wedstrijden werden gewonnen. Met nog één speelronde te gaan staan de heren gedeeld met twee andere teams op de tweede plaats met één punt achterstand op de nummer 1. Op de slotavond van de BBVF, 17 april as., moeten de heren spelen tegen de huidige nummer 1. Een steun in de rug door een grote supportersschare wordt zeker op prijs gesteld!


Zwerfafvaldag 2014 – Een groot succes!

Afgelopen zaterdag hebben 24 mensen namens ESRO’80 een steentje bijgedragen aan een schoner Den Bosch. Nog nooit hebben zoveel mensen meegedaan. Namens de Evenementen-commissie, wil ik iedereen hartelijk dank voor zijn/haar inzet. Zonder iemand tekort te willen doen, wil ik vooral Izaak, kleinzoon van Frans Thijssen, en Lambert Caljouw, oud-lid, noemen.


Vrijdag 13 juni – BBQ en voetbalwedstrijd kijken

Op vrijdag 13 juni moet Oranje om 21.00 uur de eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap spelen. Voorafgaand hieraan wordt door de Evenementencommissie samen met Gerard/Willlemien, de beheerders van de Engelerhout, een BBQ georganiseerd. Meer info volgt nog, maar reserveer nu alvast 13 juni


BBVF-mixed volleybaltoernooi

Op maandag 12 mei 2014 wil het BBVF-bestuur een mixed toernooi organiseren voor de spelers en speelsters van de BBVF. Mixed moet je in dit geval letterlijk nemen; alle deelnemers worden willekeurig ingedeeld in teams en vervolgens wordt een toernooitje gespeeld. Inschrijven doe je dan ook als individu en niet als team. Aanmelden voor het BBVF-mixed toernooi kan je doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met daarin je naam en team/vereniging.


Samenstelling drie herenteams

Binnenkort zal er vanuit het bestuur een voorstel gedaan worden voor de samenstelling van drie herenteams. Zeker nu enkele dames hebben aangegeven beschikbaar te zijn als reserve, moet het mogelijk zijn om drie herenteams samen te stellen. Voorwaarde is wel dat iedereen dit ook echt mogelijk wil maken door in ieder geval op de wedstrijdavonden beschikbaar te zijn. Dat zal geïnventariseerd worden tegelijk met het voorstel voor de samenstelling. Wordt dus snel vervolgd.


Sportieve groet,

Erwin Maathuis

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Agenda deze maand

24-06-18 : Inge jarig
03-07-18 : Ton jarig