Home
Nieuwsbrief 140 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Erwin Maathuis   
zondag, 03 juni 2018 19:28

Beste volleybalvrienden en –vriendinnen,

BBVF-competitie: seizoen 2017/2018 voorbij
Op maandag 28 mei werden de laatste wedstrijden van het seizoen 2017/2018 gespeeld. H1 trad aan voor zijn laatste wedstrijd, die - zij het wat moeizaam - gewonnen werd. Daarmee werd H1 ongeslagen kampioen in de 2e klasse en mogen zij volgend seizoen in de 1e klasse uitkomen. In diezelfde 2e klasse is H2 onderaan geëindigd, zodat zij komend seizoen wederom in de 2 klasse zullen spelen. Onze dames hebben zich met een keurige vierde plaats ervan verzekerd volgend seizoen in de 1e klasse te spelen.


Interim-penningmeester

Ingrid Willems heeft na een oproep daartoe in de extra ALV aangegeven Marsha te willen opvolgen als penningmeester. Dit werd met unanieme instemming door de aanwezige leden begroet. De formele opvolging zal plaatsvinden tijdens de reguliere ALV later dit jaar, tot die tijd zal Ingrid als interim-penningmeester de penningen van onze vereniging gaan beheren. Ingrid, veel succes.

Kort verslag extra ALV
Tijdens de extra ALV van donderdag 17 mei 2018 is uitgebreid gesproken over het voorstel van het bestuur om te kiezen voor het ‘ingroei’-model. Uiteindelijk stemden alle aanwezige leden hiermee in, zodat in het komende seizoen eens per drie weken alleen in de Engelerhout zal worden getraind en de Meander dan gesloten is.

Het tweede voorstel van het bestuur om nu al besluiten te nemen over de financiën voor het komende seizoen – zoals het schrappen van de bijdrage voor een teamuitje - werd niet goedgekeurd. Er zijn volgens de aanwezige leden te veel onzekerheden – denk aan het misschien wel blijven meetrainen van de dames van Ready2Switch – om nu al een beslissing te kunnen nemen. Het bestuur is gevaagd om tijdens de reguliere ALV een ontwerp-begroting voor te leggen waar dan over besloten kan worden.

Tot slot is aan de hand van het concept-privacy beleid zeer lang stilgestaan bij de AVG – ook wel bekend als privacywet – en wat dat betekent voor onze vereniging. Er was veel waardering voor het werk dat het bestuur – in het bijzonder Frans – erin had gestoken, maar de overheersende mening was toch dat we het niet groter zouden moeten maken dan strikt noodzakelijk. Aan de hand van de gemaakte opmerkinmgen zal het privacy-beleid aangepast worden, waarna deze naar alle leden wordt gestuurd zodat men op de hoogte is van hoe wij als vereniging (leden en bestuur) wensen om te gaan met de voor onze vereniging noodzakelijke persoonsgegevens.

Trainingen in de komende (zomer-)periode
De BBVF-competitie mag dan wel afgerond zijn, maar onze trainingen gaan ‘gewoon’ door. In juni zijn de Meander en de Engelerhout op alle donderdag open. Op donderdag 5 juli is er een afsluitende gezamenlijke training in de Engelerhout. Op donderdag 23 augustus gaan de deuren van de Meander en de Engelerhout weer open voor de eerste trainingen van het nieuwe seizoen.

Met sportieve groet,

Erwin Maathuis

 
Dames 1 zoekt volleybalsters PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
dinsdag, 17 februari 2015 17:52

Beste BBVF - leden, en andere lezers

Wij, dames 1 van Esro'80, zoeken dringend nieuwe volleybalsters om ons
team te versterken.
Misschien kennen jullie nog dames die bij ons gezellige team willen komen
spelen.
Je kan hiervoor contact opnemen met: Elske van Zanten tel. 073-6418362

Laatst aangepast op dinsdag, 17 februari 2015 17:57
 

Agenda deze maand

24-06-18 : Inge jarig
03-07-18 : Ton jarig