Home
Nieuwsbrief 134 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Erwin Maathuis   
woensdag, 08 november 2017 10:12

Beste volleybalvrienden en –vriendinnen,

Algemene Leden Vergadering

Op donderdag 2 november vond alweer voor de 38e keer onze Algemene Leden Vergadering plaats. Het officiële verslag zal snel toegestuurd worden, maar hier alvast de belangrijkste punten die naar voren kwamen.

· Zowel voor de notulen van vorig jaar als voor het secretariaatsverslag ontving Margot de complimenten van de aanwezigen.

· Ook waren er complimenten van de kascommissie voor de wijze waarop Marsha de penningen van onze vereniging beheert.

· Frans gaf een terugkoppeling van de ALV van de BBVF. Het belangrijkste besluit was de verhoging van het inschrijfgeld naar  € 190,- per team.

· Het bestuur deed een oproep aan de aanwezigen zich te melden om het voortouw te nemen bij het organiseren van een evenement aan het einde van het seizoen. Helaas stapten op de ALV nog geen mensen naar voren; de oproep blijft dus staan!

· Er hebben zich in de aanloop van de ALV geen mensen aangemeld om toe te treden tot het bestuur; de huidige bestuursleden zijn allen bereid om nog een seizoen door te gaan en werden unaniem herkozen.

· Aandachtspunt bij de begroting 2017-2018 de aanzienlijke mindere contributie-inkomsten bij min of meer gelijkblijvende kosten. Bijgevolg zullen we dit seizoen fors interen op ons vermogen, maar werd de begroting wel unaniem vastgesteld.

· Vervolgens ontspon zich een open gesprek tussen de leden onderling en het bestuur over onder meer:

o de mogelijkheden om de bezetting van de trainingen in het Engelerhout te verhogen, bijvoorbeeld door het samenvoegen van de beide trainingsgroepen. Argumenten en gedachten voor en tegen werden uitgewisseld. Het bestuur zegde deze mee te nemen in de verdere gedachtevorming en uit te werken tot een voorstel voor te leggen aan de leden voor besluitvorming;

o de veranderde situatie rond de kantine in de Engelerhout en het mogelijke gebruik van de kantine van de tennisvereniging. Het bestuur zegde toe om met de beheerders van het Engelerhout in overleg te gaan over de prijzen voor de consumpties;

o het steeds later in de zaal aanwezig zijn van leden op de trainingsavonden waardoor het moeilijk is om een volledige training af te werken.

BBVF-competitie

Afgelopen maandag kwamen zowel de dames en de heren van het eerste in actie. Helaas verliepen beide wedstrijden niet helemaal zoals gehoopt; de dames verloren hun wedstrijd met 1-2 terwijl de heren met 0-3 hun meerdere in hun tegenstander moesten erkennen. Met nog een wedstrijd te spelen zijn de heren echter al wel verzekerd van de tweede plaats in hun klasse. De dames staan in hun klasse nu op de een na laatste plaats, terwijl heren 2 helaas onderaan staan.

Met sportieve groet,

Erwin Maathuis

Laatst aangepast op woensdag, 08 november 2017 10:21
 
Dames 1 zoekt volleybalsters PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
dinsdag, 17 februari 2015 17:52

Beste BBVF - leden, en andere lezers

Wij, dames 1 van Esro'80, zoeken dringend nieuwe volleybalsters om ons
team te versterken.
Misschien kennen jullie nog dames die bij ons gezellige team willen komen
spelen.
Je kan hiervoor contact opnemen met: Elske van Zanten tel. 073-6418362

Laatst aangepast op dinsdag, 17 februari 2015 17:57
 

Agenda deze maand

27-11-17 : Dirk jarig
29-11-17 : Willem jarig
06-12-17 : Nico jarig
15-12-17 : Margot jarig
19-12-17 : Jeanet jarig