Nieuws en Agenda

Nieuws en Agenda

fabrikant van een complete lijn van sierpleisters, muurverven en lakken

Novaya Consultants

Interim management en advies

Studiebegeleidingspraktijk Margot Venema 

Bijlessen, Examentraining, Huiswerk- en Projectbegeleiding

Beste volleybalvrienden en –vriendinnen,

 

Dames van Ready2Switch komen over naar ESRO’80

Sinds iets meer dan een jaar trainen enkele dames van Ready2Switch (R2S) in goed overleg met het bestuur mee met onze dames. Dat is over en weer zo goed bevallen, dat afgelopen week de dames van R2S besloten hebben om met in gang van het komend seizoen met zeker acht dames over te stappen naar ESRO’80. Hopelijk dat dit onze dames stimuleert om ook weer vaker op de training aanwezig te zijn.  Daarnaast gaat het betekenen dat we voor het komend seizoen naast twee herenteams sinds lang ook weer twee damesteams gaan inschrijven voor deelname aan de BBVF-competitie


Nieuwe shirtsponsor gezocht

Met het overkomen van de dames van R2S zullen er ook nieuwe wedstrijdshirts moeten worden besteld. Navraag bij Henny van Eijk leerde dat SPS niet langer shirtsponsor van onze vereniging wil zijn. Daarom zijn wij naarstig op zoek naar een (of meerdere) nieuwe shirtsponsor(s). In eerste instantie voor de wedstrijdshirts, maar mogelijk ook voor de (nieuwe) trainingsjacks. Werk je bij of ken je een bedrijf dat mogelijk geïnteresseerd om shirtssponsor te zijn, neem dan contct op met een van de bestuursleden.

 

BBVF-competitie
De BBVF-competitie zit er voor onze teams bijna op. Heren 1 is al uitgespeeld en op een keurige derde plek in de 2e klasse uitgekomen. Heren 2 heeft nog twee wedstrijden te spelen, maar kan helaas niet aan de laatste plaats in de 3e klasse ontsnappen. Onze dames zullen nog hun handen vol hebben om in een rechtstreeks duel met hun directe belager hun 4e plaats in de 1e klasse veilig te stellen. Maandag 6 mei is het een ESRO-avondje, met wedstrijden van heren 2 en de dames en de wedstrijdleiding in handen van H1.

 

BBVF-slotavond

Op maandag 13 mei worden de laatste wedstrijden in de BBVF-competitie gespeeld en aansluitend vindt in het sportcafé van het Sportiom de slotavond plaats. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en onder het genot van een hapje en drankje terug te kijken op het afgelopen seizoen.

 

BBVF-toernooi

Op maandag 20 mei organiseert het bestuur van de BBVF ter afsluiting van het seizoen een gemengd toernooi voor alle individuele leden van de dames- en herenteams die uitkomen in de BBVF-competitie. Wil je aan dit toernooi mee doen, dan moet je je persoonlijk aanmelden bij het bestuur van de BBVF (e: bestuur@bbvf.nl)


Opschoondag 2019 zonder deelname van ESRO’80, volgend jaar nieuwe kans

Op zaterdagochtend 23 maart 2019 organiseerde de gemeente Den Bosch de Opschoondag. Helaas dit keer zonder deelname vanuit onze vereniging; er waren te weinig aanmeldingen. Hopelijk dat we volgend jaar wel voldoende mensen op de been kunnen brengen en daarmee ook de kas van onze vereniging weer kunnen aanvullen.

 

Met sportieve groet,

Erwin Maathuis

Agenda

Archief

BBVF competitie 

Wedstrijden van de dames en heren competitie zijn terug te vinden op de site van de BBVF

 

Training en Nieuwjaarsborrel in Engelen

Donderdag 3 januari 2019

 

Slotavond Trainingen Engelen

Donderdag 4 juli 2019

 

 

OVER ESRO '80

 

ESRO '80 is een volleybal vereniging waar gezelligheid bovenaan staat.

ESRO '80 speelt al jaren fanatiek mee in de Bossche Bedrijfs Volleybal Federatie (BBVF).

 

 

GALLERY

CONTACT

 

T.  0418 - 634444

E.  esro80@gmail.com

W. www.esro80.nl